Sunday, March 1, 2009

Lillelised tellimused

No jälle on blogimisse vahe sisse jäänud ja pean teile näitama ikka ja jälle vanu töid. Nee on isegi sellel aastal tehtud, aga mul on veel näitamata ka eelmise aasta töid. Oeh, ei taha sellele kohe mõeldagi. Täna näitan teile tellimustöid, milles on kasutatud lille või lehe motiivi. Miks selline imelik kategooria? Sest inimestele vist meeldivad lillemotiivid. Igaljuhul selgub see minu tellimustöödest. Eks vaadake ise!

1. Vaskne ripats vaskse keti peal. Kasutatud on vasest lillemotiivi ja klaashelmeid ning vasktraati. Ripats on oksüdeeritud. Valmis nende kõrvarõngaste juurde.


2. Lihtsad kõrvarõngad suure musta tilgaga, mida ehivad väikene metallist roosike ja punane klaashelmes. Tehtud selle kee juurde.



3. Kullatud lehed kullatud ketil, mida kaunistavad pisikesed pruunid klaashelmed.



4. Värskendav kombinatsioon lumivalgest ja õigest (minu jaoks) sinisest, millele lisavad ilu hiina portselanhelmed lillemotiivi kaunistustega. Kee on tehtud nende kõrvarõngaste juurde. Portselanhelmeid kõrvarõngaste jaoks sain helmehaldjast. Tellisin täpselt kaks tükki. Naine, kes kõrvarõngad ostis soovis endale sinna ka kaelakeed. Mul neid helmeid enam polnud ja ka helmehaldjas neid enam polnud. Juhtus aga nii, et sain nad hoopis ühest Uus- Meremaa helmepoest. Kasutasin ka elevandiluu värvi vasktraati.



5. Komplekt Roheliste klaaslehtedega ja punaste mummudega, mida ehtivad helmekübarad meenutavad lillekesi. Tellija tõi mulle suure kaelakee roheliste lehtede ja rõngastega puuvillanööril ja soovis midagi huvitavamat. Nii valmiski see komplekt.



2 comments:

MARRE said...

kenad lillelised :) eks kevad ja suvi on inimestel ikka ka keset talve südames.

muide, kust nr 3 ehte kaunid kullakarvalised lehekesed pärit? pole selliseid meie kaubanduses näinud

Anna- Helena Saarso said...

Jah, eks kuidagi peab ju päikselist tuju säilitama. Need lehed on pärit etsy'st, müüa peaks olema beadsupplies.