Saturday, May 9, 2009

Kaelakee Christina / Christina Necklace


See kee kuulub Vintage kollektsiooni. See vanaaegne mingi prossi osa, mis kee keskel on, oli alguses täitsa katkine. Ma kangutasin katkised otsad ära ja tegin ta natuke sümmeetrilisemaks. Tegelikult tellisin ma selle osa koos teistega, sest neid lihtsalt müüdi koos. Alles siis, kui pakk kohale jõudis, nägin, kui ilus see on. Alustasin kee tegemist juba eelmise aasta lõpus, aga siis see jäi seisma, sest ma ei osanud kuidagi seda alumist rippuvat osa sinna tugevalt kinnitada. Nüüd on kee valmis ning ootab ka naist, kes teda kannaks.

Kaelakee on hõbedastes ja sinakates toonides. Kasutasin palju läikivaid (metallik ja hõbedane) lihvitud klaashelmeid ning veel rikkalikumaks teevad kee klaaspärlid lillakassinises toonis.


This necklace belongs to the Vintage collection. The part of a vintage brooch, that is in the center of the necklace was broken. I pryed the broken ends loose from the brooch and made it a little bit more symmetrical. Actually I ordered this part together with some other brooches, because they were just sold together. When the parcel arrived, I saw, how beautiful it is. I started to create this necklace last year, but I didn't finish it, because I didn't know how to attach the dangling part to the brooch. Now the necklace is ready and she's waiting for a lady to wear her.

The necklace is in silver and blueish tones. I used a lot of shiny (silver and metallic) firepolished glass beads and the violet-blue glass pearls make the necklace even more plentiful.



No comments: