Tuesday, April 7, 2009

Kaelakee " Nicole"/ Nicole Necklace

Lihtne kuid suursugune kaelakee messingtraadist ning klaashelmestest. Kaelakee teeb eriti eriliseks selle keskosas asuv vanaaegne kõrvarõngas, mis on tellitud Ameerikast. Samuti on omanäoline selle kee hiigelsuur pruunist klaasist tilk, mis on 5,5 cm pikk ja 3,5 cm lai. Et pruune toone sulandada kee keskosas sillerdava kõrvarõngaga, milles on AB läikega ehiskive, siis tegin ise kaks samas stiilis ümarat messingust, AB klaashelmestest ja antiikkuldsetest swarowskitest detaili. Rohelised helmed on toodud Venezuelast ja swarowskid Austraaliast. Kogu ilu on riputatud kolmekordsele messingketile, mille ma tõin Hollandist. Olen tähele pannud, et peaaegu kõikides ehetes on midagi, mis ma reisidelt olen toonud.



A simple but an aristocratic necklace made of brass wire and glass beads. The necklace is special because of the vintage earring in the centre of it. I ordered it from America. I also used a huge brown glass drop that measures 5,5 x 3,5 at the wides
t. To melt the brown tones with the iridescent vintage part with some AB rhinestones, I made two details with green AB beads, antique golden swarowskies and brass wire myself. I brought the green beads from Venezuela, and the swarowskies from Australia. All the beauty is attached to a triple brass chain from Holland. I have noticed that in almost all of my jewels there is something that I have brought from my trips.



2 comments:

Lucy said...

Mina sinu asemel küll ei müüks seda ehet, liiga kaunis värvide kooslus ja eriliseks teeb ka see, et kees on kasutatud erinevate maade "mälestusi". Need on sinu mälestused ju! :)

Anna- Helena Saarso said...

Täitsa õige jutt tegelikult, pani mind mõtlema. Aitäh!