Sunday, October 4, 2009

Kaelakee "Jaanika" / "Jaanika" Necklace


Ema sõbranna tõi mulle oma vanaema prossi, mis tundub ikka üpris vana, aga on super hästi säilinud. Ainult kinnitus on katki. Nii telliski ta minult sellest prossist kaelakee, aga kuna pross ise on tõeline staar, suur ja särav, siis saigi talle lisatud omatehtud messingkett. Üleskutse, kui kellelgi on selliseid vanaaegseid prosse kodus vedelemas, võin nendest uues ehted teha!


A friend of my mother brought me her grandmother's old brooch, which seems quite old but it has preserved super well. Only the pin was broken. So she ordered me to make a necklace out of it, but a s the brooch is a real star itself, huge and sparkling, I just added selfmade brass chain.

8 comments:

Anonymous said...

Armas Anna, kuidas läheb? Küsin, kas sul on kuskil üleval ka ehete hinnad? Oleksin tänulik, kui annad teada või saadad. Hedvig (tervitustega tikist)

Anna- Helena Saarso said...

Tere, tere! Tore teiselt poolt Estonia puiesteed ka midagi kuulda. Minul läheb uues koolis suurepäraselt, ainult ehete tegemiseks ei ole aega leidnud. :)

Mul ei ole ühtegi kohta, kus ehete hinnad otseselt üleval oleks. Kui sa vaatad sellele lehele: www.flickr.com/photos/annacreations , siis seal on kaks kausta: sold ja available. Kui midagi täpsemalt silma hakkab, siis saab meili teel hinda küsida.

anna14@hot.ee

Katrin mdmB said...

Assa, kui kaunis pross!!! Millised ilusad kivid! :P Tagasihoidlik kett on suurepärane valik!

Anna- Helena Saarso said...

Jaa, võid ette kujutada, kuidas see veel päriselus särab!

merlin said...

Mulle meeldib see viimasel fotol olev kett-huvitav lahendus.

Piret said...

Rõõmuga annaksin sulle oma lillhernestega prossi nikerdamiseks, kuid vahe meil jube pikk - Tartus nimelt.

Anna- Helena Saarso said...

Rõõmuga teeksin sellest uue ehte. Muide tulen see vädalavahetus Tartusse, seega anna mulle teada, kui tahad prossi minu hoolde jätta. anna14@hot.ee

Anonymous said...

Loe kogu blogi, paris hea